نوشته‌ها

مشاوره و اخذ ویزای شینگن تضمینی و فوری

مشاوره و اخذ ویزای شینگن تضمینی و فوری

مشاوره و اخذ ویزای شینگن تضمینی و فوری  مشاوره و اخذ ویزای شینگن تضمینی و فوری                       2

 

توافق‌نامه شنگن

توافق‌نامهٔ شنگن (به انگلیسی: Schengen Agreement) توافق‌نامه‌ای است که به برداشته شدن مرز بین ۶ کشور اروپایی انجامید و امکان مسافرت بدون روادید بین این کشورها را فراهم کرد. این توافق‌نامه در سال ۱۹۸۵ بین پنج کشور اروپای غربی به امضا رسید و کشورهای دیگر به تدریج به این توافق‌نامه ملحق شدند. در حال حاضر ۲۶ کشور اروپایی از قوانین این توافق‌نامه پیروی می‌کنند.

تاریخچه

توافق‌نامهٔ شِنگن در سال ۱۹۸۵در لوکزامبورگ از سوی بلژیک، فرانسه، آلمان غربی، هلند و لوکزامبورگ به امضا رسید. تمام کشورهای اتحادیه اروپا بجز بریتانیا و ایرلند وارد این توافق‌نامه شده‌اند. در حال حاضر (سال ۲۰۱۲) ۲۶ کشور عضو این توافق‌نامه هستند. این ۲۶ کشور عبارت اند از: اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس. پس از حوادث ۱۳ نوامبر ۲۰۱۵ در پاریس، دولت فرانسه تفاهم نامه شنگن را به حالت تعلیق درآورد و در مرزهای خود حالت فوق‌العاده را اعلام کرد.

منطقه شنگن

حوزه شنگن یا منطقه شنگن (به انگلیسی: Schengen Area) به ۲۶ کشور اروپایی گفته می‌شود که قانون کنترل گذرنامه در بدو ورود را برای شهروندان این منطقه حذف کرده‌اند. در مورد بین‌الملل نیز با گرفتن روادید هرکدام از کشورهای این منطقه٬ می‌توان به دیگر کشورها نیز بدون نیاز به روادید تازه٬ سفر نمود. بعدها نام این منطقه به پیمان شنگن تغییر یافت. در حوزه شنگن٬ حرکت و مبادله هرنوع کالا، اطلاعات، پول و افراد٬ بشرط قانونی بودن٬ جایز و بدون هرگونه ملاحظات گمرکی خواهد بود. این پیمان‌نامه در سال ۱۹۸۵ و بین پنج کشور اروپایی منعقد شد.

قوانین ویزای شنگن اروپا

قوانین ویزای حوزه شنگن (اروپا) به قوانینی گفته می‌شود که توسط اتحادیه اروپا تعیین و در حوزه شنگن و دیگر اعضای اتحادیه اروپا به اجرا در می‌آید. این قوانین می‌گوید اگر فردی غیر اروپایی بخواهد به کشورهای عضو اتحادیه اروپا، حوزه اقتصادی اروپا، سوئیس، کراواسی، بلغارستان، قبرس یا رومانی شود باید ویزای شنگن دریافت کند.

حوزه شنگن شامل ۲۲ کشور عضو اتحادیه اروپا و چهار کشور غیر عضو ایسلند، لیختن‌اشتاین، نروژ و سوئیس می‌شود. بلغارستان، کراواسی، قبرس و رومانی هنوز عضوی از شنگن نیستند اما قوانین ویزای آنها بر اساس قوانین ویزای شنگن بنا شده است.

نقشه قوانین ویزا

 

نقشه قوانین ویزا  مشاوره و اخذ ویزای شینگن تضمینی و فوری

نقشه قوانین ویزا

ویزای شینگن  مشاوره و اخذ ویزای شینگن تضمینی و فوری  DA A9 D8 B4 D9 88 D8 B1 D9 87 D8 A7 DB 8C  D8 B9 D8 B6 D9 88  D8 B4 D9 86 DA AF D9 86

  • کشورهای عضو شنگن
  • سایر اعضای اتحادیهٔ اروپا که سیاست‌های ویزای مشابه شنگن دارند
  • اعضای اتحادیهٔ اروپا که سیاست‌های ویزای مجزا دارند
  • کشورهایی که فرود به آن‌ها برای ۹۰ روز در هر دوره ۱۸۰ روزه برای اعضای شنگن آزاد است؛ در بعضی شرایط این مدت برای بعضی از کشورهای ضمیمه ۲ بیشتر است. (EC 539/2001 Annex II)
  • برای ورود به کشورهای شنگن ویزا لازم است(EC 539/2001 Annex I)
  • برای ترانزیت از کشورهای شنگن ویزا لازم است (EC 810/2009 Annex IV)
  • بی‌اطلاع از وضعیت ویزا

shingen-visa  مشاوره و اخذ ویزای شینگن تضمینی و فوری Shingen Visa

مدارک لازم برای درخواست ویزای شینگن

مدارک لازم برای درخواست ویزای شینگن

برای درخواست ویزای شینگن در اکثر کشورهای  حوزه شینگن شبیه به هم است؛ فقط در جزئیات کمی متفاوت است.مدارکی که باید در روز مصاحبه همراه داشته باشید موارد زیر است

 

مدارک لازم برای درخواست ویزای شینگن  مدارک لازم برای درخواست ویزای شینگن

 

(در صورت نیاز به  اخذ ویزای شینگن تضمینی داشتن مدارک ذیل الزامی است.)

مدارک لازم برای درخواست ویزای شینگن

مدارک لازم برای درخواست ویزای شینگن

فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست روادید آن کشور است که باید از سفارت مربوطه به صورت حضوری یا اینترنتی دریافت شود. این فرم را باید به همراه مدارک مورد نیاز دیگر در زمان مصاحبه ارائه دهید.
توجه: هرچند که این کشورها عضو شینگن هستند و ویزای همه‎شان ویزای شینگن محسوب می‌شود، اما فرم درخواست برای هر کشوری متفاوت است، بنابراین مثلا برای درخواست ویزای آلمان نباید به سفارت فرانسه مراجعه کرد.

شناسنامه و کارت ملی

ترجمه‌ی رسمی شناسنامه و کارت ملی با فتوکپی از تمام صفحات باید حتماً موجود باشد.

گذرنامه


اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست روادید باشد.

کپی گذرنامه را تنها از صفحات یک و صفحاتی که در آن‌ها  ویزای شینگن خورده تهیه کنید.

سه قطعه عکس رنگی

ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، جدید که کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، دو قطعه عکس در ابعاد ۶ در ۴ باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

اسناد ملکی و مدارک شغلی و منابع مالی

مدارک شغلی مانند روزنامه رسمی یا جواز کسب و  گواهی اشتغال به تخصیل یا گواهی اشتغال به کار که روی سربرگ رسمی محل کار، با امضای مدیر عامل و ذکر سمت شغلی، حقوق ماهانه و مدت زمان اشتغال به کار باشد.
لازم است که این مدارک به همراه ترجمه‌شان به سفارت ارائه داده شوند.

پرینت حساب بانکی؛ گردش سه ماه آخر و مانده حساب به زبان  انگلیسی بانک و مهر شده باشد.

    همراه داشتن اصل و ترجمه سابقه بیمه تامین اجتماعی در صورت داشتن   .

         سند ملکی به نام شخص درخواست کننده؛ اصل و ترجمه‌ سند که اصل سند هنگام تحویل بقیه مدارک به مسافر بازگردانده خواهد شد.

بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد

توجه: برای رزرو بلیط هواپیما لازم نیست هزینه‌ای پرداخت ‎شود.

بیمه مسافرتی

برای کل مدت زمان سفر که باید حداقل هزینه ۳۰ هزار یورو را برای هر مسافر پوشش دهد.متقاضیان روادید باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور مقصد داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در کشور مقصد هم می‌تواند بیمه‌ی مسافرتی را از یک شرکت بیمه در آن کشور بگیرد.

برگه تائیدیه رزرواسیون هتل(واچر)

برای کل مدت اقامت و مطابق با تاریخ بلیط رفت و برگشت.
این رزروها صرفا برای ارائه به سفارت است و تنها هزینه‌ای جزئی برای انجام رزرواسیون دارند.

دعوت‌نامه:

اصل دعوت‌نامه که شخص دعوت‎کننده از کشور مقصد برای مسافر فرستاده.
اگر دعوت‎نامه داشته باشید نیازی به برگه رزرواسیون هتل نخواهید داشت.
مدارک مورد نیاز ممکن است گاهی با توجه به شرایط فرد و کشور صادرکننده ویزا متفاوت باشد که در این صورت بهتر است به بخش ویزای توریستی مربوط به همان کشور مراجعه کنید.

توجه: مدارک ترجمه شده، نیاز به مهر دادگستری دارند که معمولاً دارالترجمه‌ها خودشان پس از ترجمه مدارک، برای گرفتن این مهر اقدام می‌کنند.

توضیحات بیشتر :
– برای اخذ ویزای شینگن برای کسانی مثل زنان خانه‎دار یا فرزندان که تحت تکفل‎اند، گواهی اشتغال به کار و شرح صورت‎حساب بانکی (با تاریخ گشایش حساب) مربوط به همسر یا پدر الزامی‌ است.- روی ویزا ذکر می شود با این ویزا چند بار می‎توانید به محدوده شینگن وارد شوید. کد ۱ (سینگل) یعنی اینکه پس از یک بار ورود و خروجتان از شینگن، ویزای شما بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد. به همین ترتیب کد نامحدود (مالتیپل) به معنی ورود نامحدود به محدوده شینگن است و شما می‎توانید در مدت اعتبار ویزا و تعداد روزهای مجاز مشخص در ویزای‎تان به شنگن وارد و از آن خارج شوید.

اولین ورودتان به مرزهای شینگن باید از همان کشوری باشد که در فرم تقاضای خود اعلام کرده و بر اساس آن ویزا گرفته‎اید. تغییر مسیر ورودی می‎تواند در مرزهای شینگن مشکل ایجاد کند و در بدترین حالت ممکن است ویزا را باطل کنند و دارنده ویزا را به کشور مبدا بفرستند.
مثلا اگر شما ویزای شنگن خود را از یونان گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید، مقامات مرزی در فرانسه می‎توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شینگن اخراج کنند.- بعد از ورود به محدوده شینگن عملا می‎توانید به همه کشورهای آن مسافرت کنید چرا که کنترل مرزی بین کشورهای شینگن وجود ندارد.
– داشتن ویزای شینگن لزوما به معنی تضمین ورود شما به محدوده نیست. مقررات گفته‎شده چهارچوب کلی است و مقامات مرزی هر کشوری مجازند تا با توجه به وضعیت ویژه هر مسافر به او اجازه ورود بدهند و یا از ورودش به محدوده شینگن جلوگیری کنند.- افرادی که ویزای شینگن در گذرنامه‌ی خود دارند، شانس بیشتری برای اخذ ویزای دوباره خواهند داشت

مدارک لازم برای درخواست ویزای شینگن