نوشته‌ها

چگونگی اخذ ویزای شینگن

چگونگی اخذ ویزای شینگن

چگونگی اخذ ویزا | نکات کلیدی جهت اخذ ویزا

چگونگی اخذ ویزای شینگن

آیا اگر تمامی مدارک های مورد نیاز را داشته باشیم مشکلی برای ویزای ما پیش خواهد آمد یا خیر؟

بارها و بارها شاید دیده و یا شنیده باشید، دوستان و آشنایانتان با مشکلاتی از قبیل دریافت نکردن ویزای تحصیلی، توریستی ویا هر نوع ویزایی که منجر به ورودشان شود مواجه شده و یا می شوند.حال بچه های تیم جهان تحصیل و یا هر کسی که خود را از ما می داند تصمیم به راه حل هایی گرفته ایم که خدایی ناکرده دچار چنین مشکلاتی نشویم.کلیه ی مطالب از منابع دولتی و تجربیات شخصی تهیه شده است.
به راستی چگونه می توانیم ویزا دریافت کنیم؟ اگر بار اولتان است که درخواست ویزای دانشجویی  می کنید معمولا در سفارت های اروپایی . امریکایی برای اینکه بتوانید وقت مصاحبه بگیرید،لازم است بدانید ماه های ژوئن ،جولای  و آگست یکی از پر ترافیک ترین ماه های کاری است و به راحتی نمی توان وقت ملاقات گرفت پس تا دقیقه ی آخر صبر نکنید.
سعی کنید قبل از برنامه ریزی برای هر سفری در درجه ی اول ویزای خود را دریافت کنید.برای گرفتن وقت ملاقات و اخذ ویزا چند هفته ی کاری نیاز است که  شما می توانید با تماس تلفنی با سفارت و یا ورود به وبسایت سفارت، اطلاعات ودستورالعمل مورد نیاز رو دریافت کنید.
دوستان عزیز بازدید کننده، به مواردی که اشاره میکنیم خوب دقت کنید:
۱)برای گرفتن ویزا باید دقیقا آن مدارکی رو که سفارت از شما می خواد ارائه بدید ومسیری رو که سفارت قبل و بعد از مصاحبه به شما اعلام می کنه دنبال کنید.

الف)پر کردن فرم های مربوط (در صورت داشتن پذیرش و یا نامه ای از دانشگاه)

ب)تکمیل فرم های غیر از ویزاهای مهاجرتی برای هر نفر در صورتی که همراه دارید.

ج)پاسپورت شما حداقل باید ۶ ماه اعتبار داشته باشد.

د)پرداخت هزینه های اعلام شده به سفارت

ه)مدارک مالی : پرینت حساب،پرداخت مالیات،ضمانت نامه ی بانکی و مدارکی که نشان دهد شما می توانید هزینه ی تحصیل و زندگی را در آن مدتی که در کشورمورد نظر هستید،پرداخت کنیدوشاید هم سفارت به شواهدی نیاز داشته باشد که شما بتوانید در کشور مورد نظرتان ارائه بدید.(مثلا” حساب بانکی اقوامتان)

ر) مدارک قانونی همسرو فرزندانتان در صورتی که بخواهند همسفرتان باشند.

۲) معمولا سفارت شواهد بسیار قوی تحصیلی ،اجتماعی وخانوادگی شما را در کشور خودتان می خواهد و شما باید بتوانید آنها را در رابطه با نحوه ی عملکردتان در کشورتان ایران عزیز متقاعد کنید.مثلا حتما باید در کشور خودتان زندگی کرده باشید وقصد بازگشت به کشور خود را داشته باشید و حتما کشور مورد نظر را بعد از اتمام دوره ی خود ترک کنید.

چگونگی اخذ ویزای شینگن

 

چگونگی اخذ ویزای شینگن ادامه مطلب …