ویزای توریستی چک

ویزای توریستی چک

ویزای توریستی چک

ویزای توریستی چک

ویزای توریستی چک  ویزای توریستی چک Flag of Czech Republic

ویزای توریستی چک

ویزای توریستی چک

جمهوری چک، یکی از کشورهای عضو قرارداد شنگن است و روادید توریستی چک، به صورت ویزای توریستی شنگن صادر می‌شود. افراد خارجی که ویزای شنگن در گذرنامه‌ی خود دارند، شانس بیشتری برای اخذ ویزای دوباره خواهند داشت. ویزای توریستی شنگن عموماً برای سه ماه صادر می‌شود و شخص متقاضی اجازه‌ی کار یا اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را در هیچ‌کدام از کشورهای گروه شنگن ندارد.
برای تقاضای روادید جمهوری چک (روادید کشورهای شنگن) حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد. اولین مرحله برای تقاضای روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای روادید و الصاق عکس به آن است. دریافت فرم تقاضای روادید، از طریق وب‌سایت سفارت جمهوری چک در تهران و همین‌طور مراجعه‌‌ی حضوری به سفارت امکان‌پذیر است ولی وقت مصاحبه به صورت تلفنی به متقاضیان داده نخواهد شد.
توجه : اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ پر کنید.
فرم تقاضای روادید باید در دو نسخه تکمیل شود.

ویزای توریستی چک ادامه مطلب …

ویزای توریستی انگلستان

ویزای توریستی انگلستان

ویزای توریستی انگلستان

ویزای توریستی انگلستان

ویزای توریستی انگلستان  ویزای توریستی انگلستان England Flag

ویزای توریستی کشور انگلستان به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردش و تفریح یا دیدار با خانواده می‌خواهند به این کشور سفر کنند.
اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای روادید است. فرم تقاضای ویزای انگلستان را لازم است که به صورت آنلاین در وب‌سایت اینترنتی کنسول‌گری تکمیل نمایید. بعد از انجام مراحل آنلاین ، ایمیلی در مورد وقت ملاقات تعیین‌شده، به طور خودکار به نشانی اینترنتی که در زمان تکمیل فرم وارد کرده‌اید،ارسال می‌شود.
توجه: در زمان ملاقات تعیین‌شده حضور متقاضی جهت ارائه مدارک، پرداخت هزینه‌ی ویزا و انجام انگشت‌نگاری ضروری است.

ادامه مطلب …

ویزای توریستی اسپانیا

ویزای توریستی اسپانیا

ویزای توریستی اسپانیا

ویزای اسپانیا شامل افرادی می‌شود که قصد اقامت کوتاه‌مدت در اسپانیا به منظور تفریح و بازدید داشته باشند؛ این ویزا برای دو هفته تا سه ماه صادر می‌شود و به مسافر اجازه‌ی کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان ویزا را نمی‌دهد.

ویزای توریستی اسپانیا

جهت تقاضای روادید اسپانیا، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه صورت می‌گیرد. برای دریافت فرم تقاضای روادید و تعیین وقت مصاحبه، باید به دفتر کنسولی سفارت اسپانیا در تهران مراجعه کنید؛امکان تعیین وقت از طریق تلفن وجود ندارد.

توجه: به دلیل تعداد زیاد متقاضیان در ماه‌های تابستان و همچنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت مصاحبه چند هفته طول بکشد؛ علاوه بر این بررسی مدارک و صدور ویزا نیز ممکن است زمان بیشتری نیاز داشته باشد. بهتر است برای قطعی‌کردن تاریخ سفر، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.

ادامه مطلب …

ویزای آلمان

ویزای آلمان

ویزای آلمان

ویزای آلمان

ویزای توریستی آلمان به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از این کشور را دارند و برای مدت معینی در آلمان اقامت خواهند داشت. ویزای توریستی عموماً برای سه ماه از تاریخ صدور به متقاضی اجازه‌ی اقامت در کشور آلمان را می‌دهد و شخص باید قبل از اتمام نود روز خاک آلمان را ترک کرده باشد.
برای تقاضای روادید آلمان (روادید کشورهای شنگن)، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد. دریافت فرم تقاضای روادید، از طریق وب سایت سفارت جمهوری فدرال آلمان در تهران و همین‌طور مراجعه‌‌ی حضوری به سفارت امکان‌پذیر است ولی وقت مصاحبه به صورت تلفنی به متقاضیان داده نخواهد شد. فرم اینترنتی درخواست ویزا را باید به صورت پرینت‌شده به همراه مدارک دیگر، روز انجام مصاحبه ارائه دهید.
توجه : به دلیل بالا بودن تعداد متقاضیان، در ماه‌های تابستان ( از می تا اکتبر) و هم‌چنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت ملاقات با بخش ویزای سفارت چند هفته طول بکشد. علاوه بر این بررسی مدارک و پاسخ‌گویی دو هفته زمان می‌برد؛ لازم است برای تعیین تاریخ سفرتان، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.

ادامه مطلب …

ویزای توریستی ایتالیا

ویزای توریستی ایتالیا

ویزای توریستی ایتالیا

 

ویزای توریستی ایتالیا، شامل افرادی می‌شود که با هدف گردشگری، قصد اقامت چند روزه تا سه ماهه را دارند. فراموش نکنید که ویزای توریستی به شما اجازه‌ی کار نمی‌دهد و برای اشتغال در ایتالیا، احتیاج به صدور مجوز کار دارید.
اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا ست. این فرم را می‌توانید از بخش روادید کنسولگری سفارت ایتالیا در تهران تهیه کنید؛ فرم باید در دو نسخه و برای هر فرد به طور جداگانه تکمیل شود.

ادامه مطلب …

اطلاعات ویزای شینگن

اطلاعات ویزای شینگن

اطلاعات ویزای شینگن

شینگن (شنگن) چیست؟
معاهده شینگن یک قرارداد است که در سال ۱۹۸۵ بین چند کشور امضا شد؛ با این معاهده، ورود ساکنین کشورهای اروپایی بدون ویزا به این کشورها آزاد شد تا مشکلات رفت و آمد بین مرزی برای آن‎ها کم شود.
بنابراین ویزای شینگن برای کسانی است که ساکن یا اتباع کشورهای محدوده شینگن نیستند و می‎خواهند به این محدوده وارد شوند.
کشورهای عضو شینگن ۲۶ کشورند: آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، لیتوانی، لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوانی، چک، ایسلند، مالت، یونان، لیختن اشتاین و سوئیس.
البته ساکنین و اتباع کشورهای قاره آمریکا (غیر از چند کشور معدود مثل کلمبیا، پرو، بولیوی و…) و ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن،کره جنوبی و مالزی نیازی به گرفتن ویزای شینگن ندارند و می‎توانند به مدت حداکثر ۹۰ روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند.

اطلاعات ویزای شینگن

ادامه مطلب …

ویزا شینگن توریستی|شینگن توریستی|اخذ ویزای توریستی

ویزا شینگن توریستی

ویزا شینگن توریستی

 

ویزا شینگن توریستی  ویزا شینگن توریستی|شینگن توریستی|اخذ ویزای توریستی

 ویزا شینگن توریستی

ویزا شینگن در ۴ نوع صادر می شود :
ادامه مطلب …

اخذ ویزا شینگن توریستی

اخذ ویزا شینگن توریستی

اخذ ویزا شینگن توریستی

اخذ ویزای تجاری و نمایشگاهی بصورت فوری و عادی

با کمترین هزینه و بدون هزینه اولیه

, اخذ ویزای شینگن توریستی, اخذ ویزای توریستی شینگن, اخذ ويزاي توريستي شينگن, گرفتن ویزای توریستی شینگن, شرایط اخذ ویزای توریستی شینگن, اخذ ویزا شینگن توریستی

, اخذ ویزای شینگن توریستی, اخذ ویزای توریستی شینگن, شرایط اخذ ویزای توریستی شینگن

اخذ ویزا شینگن توریستی  اخذ ویزا شینگن توریستی upbanner

اخذ ویزا شینگن توریستی

خدمات ما شامل:

وقت فوری سفارت+تحویل مدارک+رزرو هتل و پرواز و بیمه مسافرتی(رایگان)+پر کردن فرم سفارت(رایگان)+رفتن به سفارت

بعد از ۱۴ روز =جواب ویزا

اخذ ویزای ایتالیا

اخذ ویزای فرانسه

اخذ ویزای اتریش

اخذ ویزای هلند

اخذ ویزای پرتغال

و

………………..

برای دریافت ویزای شینگن با شماره های :

*با ما تماس بگیرید :  ۰۹۱۲۴۰۴۵۸۲۷   سیاوش *

*با ما تماس بگیرید :  ۰۹۱۲۴۴۳۴۵۵۹   سینا     *

برای دریافت وقت سفارت با شماره زیر تماس حاصل نمایید

  *   ۰۹۱۹۹۰۸۴۲۳۲    احــــــــسان     *

۰۹۱۹۸۳۶۷۰۱۰

ادامه مطلب …