چگونگی اخذ ویزای شینگن

چگونگی اخذ ویزای شینگن

چگونگی اخذ ویزا | نکات کلیدی جهت اخذ ویزا

چگونگی اخذ ویزای شینگن

آیا اگر تمامی مدارک های مورد نیاز را داشته باشیم مشکلی برای ویزای ما پیش خواهد آمد یا خیر؟

بارها و بارها شاید دیده و یا شنیده باشید، دوستان و آشنایانتان با مشکلاتی از قبیل دریافت نکردن ویزای تحصیلی، توریستی ویا هر نوع ویزایی که منجر به ورودشان شود مواجه شده و یا می شوند.حال بچه های تیم جهان تحصیل و یا هر کسی که خود را از ما می داند تصمیم به راه حل هایی گرفته ایم که خدایی ناکرده دچار چنین مشکلاتی نشویم.کلیه ی مطالب از منابع دولتی و تجربیات شخصی تهیه شده است.
به راستی چگونه می توانیم ویزا دریافت کنیم؟ اگر بار اولتان است که درخواست ویزای دانشجویی  می کنید معمولا در سفارت های اروپایی . امریکایی برای اینکه بتوانید وقت مصاحبه بگیرید،لازم است بدانید ماه های ژوئن ،جولای  و آگست یکی از پر ترافیک ترین ماه های کاری است و به راحتی نمی توان وقت ملاقات گرفت پس تا دقیقه ی آخر صبر نکنید.
سعی کنید قبل از برنامه ریزی برای هر سفری در درجه ی اول ویزای خود را دریافت کنید.برای گرفتن وقت ملاقات و اخذ ویزا چند هفته ی کاری نیاز است که  شما می توانید با تماس تلفنی با سفارت و یا ورود به وبسایت سفارت، اطلاعات ودستورالعمل مورد نیاز رو دریافت کنید.
دوستان عزیز بازدید کننده، به مواردی که اشاره میکنیم خوب دقت کنید:
۱)برای گرفتن ویزا باید دقیقا آن مدارکی رو که سفارت از شما می خواد ارائه بدید ومسیری رو که سفارت قبل و بعد از مصاحبه به شما اعلام می کنه دنبال کنید.

الف)پر کردن فرم های مربوط (در صورت داشتن پذیرش و یا نامه ای از دانشگاه)

ب)تکمیل فرم های غیر از ویزاهای مهاجرتی برای هر نفر در صورتی که همراه دارید.

ج)پاسپورت شما حداقل باید ۶ ماه اعتبار داشته باشد.

د)پرداخت هزینه های اعلام شده به سفارت

ه)مدارک مالی : پرینت حساب،پرداخت مالیات،ضمانت نامه ی بانکی و مدارکی که نشان دهد شما می توانید هزینه ی تحصیل و زندگی را در آن مدتی که در کشورمورد نظر هستید،پرداخت کنیدوشاید هم سفارت به شواهدی نیاز داشته باشد که شما بتوانید در کشور مورد نظرتان ارائه بدید.(مثلا” حساب بانکی اقوامتان)

ر) مدارک قانونی همسرو فرزندانتان در صورتی که بخواهند همسفرتان باشند.

۲) معمولا سفارت شواهد بسیار قوی تحصیلی ،اجتماعی وخانوادگی شما را در کشور خودتان می خواهد و شما باید بتوانید آنها را در رابطه با نحوه ی عملکردتان در کشورتان ایران عزیز متقاعد کنید.مثلا حتما باید در کشور خودتان زندگی کرده باشید وقصد بازگشت به کشور خود را داشته باشید و حتما کشور مورد نظر را بعد از اتمام دوره ی خود ترک کنید.

چگونگی اخذ ویزای شینگن

 

چگونگی اخذ ویزای شینگن

چگونگی اخذ ویزای شینگن

چگونگی اخذ ویزای شینگن

چگونگی اخذ ویزای شینگن

۳) چگونه می توانیم خود را برای مصاحبه در سفارت آماده کنیم؟

الف) آماده کردن مدارک اضافی وتحویل به صورت حضوری در سفارت ، با دقت به سوالات افسر مورد نظر گوش کنید و آنچه را که می خواهد پاسخ دهید یعنی وارد حاشیه جات نشوید و تحت هیچ شرایطی دروغ نگویید.
ب) حتی اگر افسر از شما دو بار سوال خود را پرسید ونیاز به پاسخی قوی تر داشت باید بدون چون و چرا پاسخ دهید.به طور رسمی سعی می کنند تصمیم خود را با توجه به قصد شما بگیرند و بعد از شنیدن تمامی برنامه های شما می توانند پاسخ آری یا خیر دهند.اگرافسر پاسخی محکم از شما دریافت نکند ویزای شما رد خواهد شد.یکی از بزرگترین مشکلات ما ایرانیان در رابطه با اخذ ویزا این است که نمی توانیم دلیل محکم برای برگشت خود از کشور مورد نطر داشته باشیم و ثابت کنیم که بعد از اتمام برنامه ی خود به کشور خود باز می گردیم.باید دلایل بسیار منطقی داشته باشیم که چرا این کشور را برای تحصیل خود انتخاب کرده ایم؟ (بسیار منطقی)باید آنها را درباره ی توسعه ی شغلی وبرنامه ی آینده ی خود بعد از اتمام دوره ی تحصیلی وبرگشت به کشور خود مطلع کنیم و توضیح دهیم که چرا گذراندن این دوره در این کشور برای ما با اهمیت است.
ج) برخی دیگر از سوالاتی که احتمال دارد افسر از شخص مورد نظر بپرسد به شرح زیر است:

آیا بعد از اتمام این دوره قصد ادامه تحصیل را دارید؟

با چه موضوعی؟

چرا به این دوره نیاز دارید؟

چه برنامه ای برای گذراندن این دوره با موفقیت دارید؟

این کشور چه کمکی می تواند در برنامه ی شما داشته باشد؟

باید سعی کرد که بیشتر در مورد انتخاب دوره ی مورد نظر صحبت کنیم و نشان دهیم که دانش و اطلاعات بسیار کافی درباره ی نظام آموزشی کشور مورد نظر را داریم و روش های آموزش را در کشور مورد نظر می دانیم.
نکته: به هیچ وجه در قبال سوالی که افسر می پرسد ،چرا کشور من را انتخاب کردید نباید گفت:همینطوری،دوستان من اونجا هستند،کشور شما رو دوست دارم،از فیلم های کشورتان خوشم می آید،از بستگانم آنجا هستند وهر دلیلی که اهمیت نداشته باشد ؛این پاسخ ها باعث رد شدن ویزای شما خواهد شد.
دوستان به یاد داشته باشید که افسری که در یک سفارت مشغول به کار است،روزانه بالاتر از ۲۰۰ نفر مراجعه کننده دارد و زمان زیادی برای صحبت با شما ندارد ،شما باید سعی کنید که آنها را در بحث و گفتگوی بسیار کوتاه قانع کنید.

چگونگی اخذ ویزای شینگن

چگونگی اخذ ویزای شینگن  چگونگی اخذ ویزای شینگن schengen visa

چگونگی اخذ ویزای شینگن

چگونگی اخذ ویزای شینگن

, چگونگی اخذ ویزای شینگن, شرایط اخذ ویزای شینگن از سفارت ایتالیا, شرایط اخذ ویزای شینگن, مراحل اخذ ویزای شینگن, چگونگی گرفتن ویزای شینگن, چگونگی دریافت ویزا

۴)چرا ویزای شما را رد می کنند؟

چگونگی اخذ ویزای شینگن

در اکثر مواردی که ویزای فرد رد می شود ،به پررنگ ترین دلیلی که می توانیم اشاره کنیم مخصوصا برای ما ایرانیان،نداشتن دلیل محکم و قانونی برای برگشت خود از کشور مورد نظر است و این امر گرفتن ویزا را برای ما غیر ممکن می سازد ،اگر نتوانیم دقیقا با شواهد و مدارکی محکم ثابت کنیم که برنامه ی کوتاه یا بلند مدت ما ،برای ما و کشور مورد نظر سودی ندارد مطمئنا ویزای ما رد خواهد شد.
امیدواریم که توانسته باشیم پاسخ سوالات شما را داده باشیم.باز هم مشکلات خود را از طریق ایمیل برای ما ارسال کنید که بتوانیم با کمک یکدیگر نام ایران  و ایرانی را در هر کجای دنیای بزرگ ثابت بالا نگاه داریم.

, چگونگی اخذ ویزای شینگن, شرایط اخذ ویزای شینگن از سفارت ایتالیا, شرایط اخذ ویزای شینگن, مراحل اخذ ویزای شینگن, چگونگی گرفتن ویزای شینگن, چگونگی دریافت ویزای شینگن, شرایط اخذ ویزای شینگن ایتالیا, شرایط اخذ ویزا شنگن, شرايط اخذ ويزاي شينگن, نحوه اخذ ويزاي شينگن

اخذ ویزا

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *