ویزا شینگن توریستی|شینگن توریستی|اخذ ویزای توریستی

ویزا شینگن توریستی

ویزا شینگن توریستی

 

ویزا شینگن توریستی  ویزا شینگن توریستی|شینگن توریستی|اخذ ویزای توریستی

 ویزا شینگن توریستی

ویزا شینگن در ۴ نوع صادر می شود :

ویزا نوع A :ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شینگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شینگن گردد.
ویزا نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شینگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شینگن برساند.
ویزا نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شینگن می شوند.
ویزا نوع D : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان از آن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شینگن وارد و از آن خارج شوند.
توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شینگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شینگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید، درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شینگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شینگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شینگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شینگن دریافت کنید.

*با ما تماس بگیرید :  ۰۹۱۲۴۰۴۵۸۲۷   سیاوش *

*با ما تماس بگیرید :  ۰۹۱۲۴۴۳۴۵۵۹   سینا     *

برای دریافت وقت سفارت با شماره زیر تماس حاصل نمایید

  *   ۰۹۱۹۹۰۸۴۲۳۲    احــــــــسان     *

 ویزا شینگن توریستی

ویزا شینگن توریستی, ویزای شینگن توریستی, ویزای شینگن توریستی تضمینی, ويزا توريستي شينگن, اخذ ویزای شینگن توریستی, هزینه ویزای توریستی شنگن, ویزای توریستی شینگن هلند, مدارک ویزای شینگن توریستی

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *