ویزا شینگن اروپا

ویزا شینگن اروپا

ویزا شینگن اروپا

ویزای شینگن | اخذ ویزا شنگن | ویزا شینگن فوری | وقت سفارت

اطلاعات لازم جهت اخذ ويزا شينگن و شرايط آن
مدارک لازم جهت اخذ ويزا شينگن (اروپا):  در ادامه مطلب…..

ویزا شینگن اروپا

ویزا شینگن اروپا

ویزا شینگن اروپا  ویزا شینگن اروپا schengen

ویزا شینگن اروپا

*با ما تماس بگیرید :  ۰۹۱۲۴۰۴۵۸۲۷   سیاوش *

*با ما تماس بگیرید :  ۰۹۱۲۴۴۳۴۵۵۹   سینا     *

برای دریافت وقت سفارت با شماره زیر تماس حاصل نمایید

  *   ۰۹۱۹۹۰۸۴۲۳۲    احــــــــسان     *

 

ویزا شینگن اروپا

مدارک لازم جهت اخذ ويزا شينگن (اروپا):

پاسپورت قديمي ( در صورت وجود )

اصل گذرنامه با حداقل ۷ ماه اعتبار و کپي آن

دوقطعه عکس ۳ در ۴ رنگي تمام رخ با زمينه روشن

پرينت گردش سه ماهه آخرحساب بانکي و موجودي بالاي ۴۰ميليون ريال که توسط بانک مهر و امضا شده باشد

سند ملکي به نام شخص متقاضي و براي خانم هاي خانه دار کپي سند مالکيت و مدارک شغلي همسر

مدارک شغلي شامل يکي از اين موارد : ليست پرداخت حق بيمه و يا کارت پرسلني وزراتخانه و يا سازمان وابسته به ارگان دولتي براي شاغلين دولتي. گواهي اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت،تاريخ استخدام،ميزان در آمد و زمينه فعاليت شرکت(در صورتي که شرکت خصوصي باشد ليست بيمه که نام مسافر در آن ذکر شده باشد.)کپي روزنامه رسمي ، اساسنامه ، جواز کسب ، پروانه مطب ، کارت نظام پزشکي(در صورت وجود هر کدام از موارد)

کشور هاي عضو محدوده ي شينگن :  اتريش ، بلژيک ، جمهوري چک ، دانمارک ، استوني ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، يونان ، مجارستان ، ايسلند ، ايتاليا ، لتوني ، ليتواني ، لوکزامبورگ ، مالت ، هلند ، نروژ ، لهستان ، پرتغال ، اسلواکي ، اسلووني ، اسپانيا ، سوئد ، سوئيس

شرايط اخذ ويزا اروپا :ویزا شینگن اروپا
تمامي مدارک ذکر شده در بالا بايد به زبان انگليسي باشند يا توسط دارالترجمه به زبان انگليسي ترجمه شده باشند. احتياجي به تاييد دادگستري  نيست
براي دوستاني که براي اولين بار ويزاي شينگن دريافت مي کنند ويزا شينگن ۱ ماه اعتبار دارد و ۱۵ روز مي توانند در محدوده شينگن اقامت کنند.
اخذ ويزا شنگن بيشتر از ۱۵ روزه براي کساني که تا کنون ويزا شنگن دريافت نکرده اند ميسر نيست. اما اخذ ويزاي بيشتر از ۱۵ روزه براي کساني که قبلا حداقل يک ويزا شينگن در پاسپورت خود دارند امکانپذير خواهد بود.
حدودا يک ماه از زمان تکميل مدارک، زمان براي اخذ ويزا لازم است.
بعد از تکميل مدارک ويزا ، وقت مصاحبه حضوري و انگشت نگاري براي مسافرين تعيين مي شود که حضور شخص متقاضي ويزا الزامي است.
زماني که وقت سفارت شما تعيين شد، ما توصيه هاي لازم را براي جلسه مصاحبه و انگشت نگاري در اختيار شما قرار مي دهيم. برخورد مسافرين در سفارت به روند اخذ ويزا بسيار کمک خواهد کرد.
در يک خانواده پدر خانواده مي تواند ساپورت کننده اعضاي خانواده باشد و ارائه يک سند ملکي به نام پدر خانواده کافي مي باشد.
اخذ ويزا حتما در قالب تور ( بليط هواپيما ، رزرو هتل ، ساير خدمات) انجام مي شود. ویزا شینگن اروپا

 

 

قيمت : تماس بگيريد

*با ما تماس بگیرید :  ۰۹۱۲۴۰۴۵۸۲۷   سیاوش *

*با ما تماس بگیرید :  ۰۹۱۲۴۴۳۴۵۵۹   سینا     *

برای دریافت وقت سفارت با شماره زیر تماس حاصل نمایید

  *   ۰۹۱۹۹۰۸۴۲۳۲    احــــــــسان     *

 

ویزا شینگن

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *