ویزا آمریکا

ویزا آمریکا

ویزا آمریکا

 

ویزا آمریکا  ویزا آمریکا

ویزا آمریکا

شـرحی مختصر در مورد نحوه درخواست ویزای آمریکا  :

با توجه به این که سفارت آمریکا در ایران وجود ندارد به ناچار باید کلیه
درخواستهای خود را به سایر کشورهای همجوار ایران ماننده دبی،ترکـیه، عراق،
ارمنستان، آذربایجان و … برد.  ویزای آمریکا سریعتر از سایر کشورها مورد بررسی قرار
خواهد گرفت بدین صورت که در ۱ یا ۳روز کاری جواب ویزا به متقاضی روادید داده خواهد
شد

 

ویزا آمریکا

ویزا آمریکا

مدارک لازم جهت اخذ ویـزا آمریکا :

سه قطعه  ۴*۶ رنگی زمینه سفید
کپی از ویزاهای قبلی شینگن، انگلیس، آمریکا و . . .
اصل و کپی پاسپورت با حداقل ۶ ماه مانده به تاریخ انقضای آن
اصل و کپی شناسنامه از تمامی صفحات هر کدام ۱ برگ
اصل و کپی مدارک مالی از قبیل سند ملکی منزل  یا محل کار، جواز کسب ،گـواهی
اشتغال به کـار  یا  اشتغال به تحصیل (هر کدام که مربوط به حیطیه کاری شما
میباشد)
برای مدیران شرکتها و موسسه ها مدارک ثبتی از قبیل : روزنامه رسمی شرکت یا موسسه
، بروشور محصولات، آخرین قراردادهای انجام شده و . . .
آخرین فیش حقـوقی
اصل و کپی تمامی صفحات شناسنامه سایر اعضای خانواده در صرت متاهل بودن
اصل و کپی بیمه های پرداخت شده توسط کارفرما در صورت اشتغال
گردش حساب ۶ ماهه از حساب بانکی
تکمیل فرم DS-156 وبرای سنین بزرگتر از ۱۶ سال تکمیل کرد ن فرم DS-157 الزامیست

نکاتی که قبل از اقدام باید به آنها توجه کنیم  :

حداقل زمان لازم جهت اخذ سریع ویزای آمریکا ۳ ماه میباشد البته بستگی به فصل تقاضا
و نوع تقاضا نیز دارد ممکن است در برخی موارد بیشتر یا کمتر به طول بیانجامد

این مدت زمان به دلیل بررسی پرونده شما و همچنین تائین وقت قبلی طول خواهد کشید

ویزا توریستی

دسته بندی های روادید غیر مهاجرتی
روادید بازدید – روادید “بازدید” روادید غیر مهاجرتی برای افرادی است که مایلند به طور موقت برای انجام تجارت (B-1)، برای گردش (تعطیلات، تفریح)، بازدید از خانواده یا دوستان، یا معالجات پزشکی (B-2) ، یا ترکیبی از این دو (B-1/B-2) به ایالات متحده بیایند. سفر با روادید بازدید تجاری (B-1) معمولاً شامل فعالیت هایی مثل سفر برای مشاوره با همکاران تجاری، برای شرکت در گردهمایی های علمی، تحصیلی، حرفه ای یا تجاری، نمایشگاه تجاری، یا کنفرانس در تاریخ های مشخص یا برای مذاکره در مورد یک قرار داد است. (این فهرست کامل از این گونه فعالیت ها نیست.) روادید بازدید به شما اجازۀ ادامۀ تحصیل یا کار در ایالات متحده را نمی دهد.
روادید دانشجویی – اگر برای ادامۀ تحصیل که به گرفتن مدرک یا گواهی نامه بیانجامد قصد سفر دارید، روادید دانشجویی (F)، یا روادید دانشجویی (M) برای مطالعات حرفه ای یا غیر آکادمیک خاص در ایالات متحده مورد نیاز است. قبل از ارائۀ درخواست به سفارت یا کنسول گری ایالات متحده برای اخذ روادید دانشجویی F یا M، باید ابتدا از دانشکده ای پذیرش بگیرید. دانشکده ها به دانشجویانی که پذیرش گرفته اند فرم I-20 را می دهند تا همراه درخواست صدور روادید آن را ارائه کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر به تارنمای تحصیلات ایالات متحده آمریکا تحت “منابع اصلی” در سمت راست مراجعه کنید.
سایر روادیدها – اهداف مسافرتی مختلف نیاز به انواع مختلفی از روادید دارند. برای مثال، اگر شما به منظور شرکت در یک برنامۀ مبادلۀ مورد تأیید عازم سفر هستید به روادید مبادلۀ بازدید کنندگان (J) نیاز دارید. مبادلۀ بازدید کنندگان باید قبل از ارائۀ درخواست مورد پذیرش برنامۀ مبادله ای قرار گیرد. این برنامه یک فرم DS-2019 برای ارائه آن همراه با درخواست صدور روادید برای شما صادر می کند.
برای کار به طور موقت، حضور به عنوان هنرمند همراه با دریافت دستمزد یا کار به عنوان ورزشکار حرفه ای یا بازیگر در ایالات متحده، شما به روادید کار موقت (H,L,O,P,Q or R)هر کدام که مناسب باشند، نیاز دارید. قبل از این که درخواست صدور روادید خود را ارائه دهید، کارفرمایان آیندۀ شما در ایالات متحده باید فرم در خواست I-129 را برای شما پر کرده باشند، که باید به تأیید خدمات شهروندی و مهاجرتی (USCIS) رسیده باشد.
اطلاعات در مورد انواع روادید غیر مهاجرتی را می توانید در تارنمای (TSG) به نشانی Travel.state.gov و در تارنمای سفارت یا کنسولگری ایالات متحده تحت “منابع اصلی” مرور کنید.

usa visa

اطلاعات وقت سفارت

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *