ویزای شینگن بلند مدت مالتی پل

ویزای شینگن بلند مدت مالتی پل

ويزاي شينگن  VIP فوری|ویزای بلند مدت شینگن

اخذ ویزای شینگن فوری بلند مدت

انواع ویزا

ویزاهای رایج عبارتند از: ویزای توریستی،‌ دانشجویی،‌ تجاری، ‌پژوهشی و…‌ پس اكیدا توصیه می‌كنیم از ابتدا باید روادید دریافت شده توسط مسافر مناسب فعالیت مورد نظر (تجاری، توریستی، دانشجویی یا هر نوع دیگر) باشد. در غیر این صورت ممكن است مسافر در طول سفر دچار مشكلات احتمالی شود .ويزاي شينگن مولتي

ویزاها به صورت سینگل و مالتیپل صادر می شوند، ویزایی که به صورت سینگل صادر می شود به شما تنها امکان یک بار ورود را به کشور مورد نظر میدهد، پس اگر نیاز به مسافرت بعدی به كشور مورد نظر خود را دارید به خاطر این‌ كه مجبور نباشید برای سفر بعدی ویزا بگیرید بهتر است ویزای مالتیپل بگیرید، این نوع ویزا به شما امكان ورود و خروج متعدد به كشور صادركننده ویزا را در طی مدت اعتبار ویزا خواهد داد.ويزاي شينگن مولتي

نكته مهمی كه ‌‌باید به آن اشاره كرد، قانون عدم امكان تمدید ویزا برای ویزاهای توریستی و ویزاهای كمتر از ۶ ماه اعتبار است، البته در مواردی خاص مانند مشكلات پزشكی این كار انجام می‌شود.ويزاي شينگن مولتي

ویزای شینگن بلند مدت مالتی پل  ویزای شینگن بلند مدت مالتی پل

ويزاي شينگن مولتي

توضیحات:

۱- کلیه ویزاها تضمینی هستند.

۲- برای کلیه ویزاها قرارداد رسمی با ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم دریافت ویزا، عقد خواهد شد.

۳- ضمانت بازگشت به صورت ضمانت نامه بانکی خواهد بود.به این صورت که مبلغ ضمانت در حساب شما نزد بانک بلوکه شده و با بازگشت شما در موعد مقرر، مبلغ آزاد خواهد شد.

۴- ورودی سفارت حداكثر ۱۵ روز بعد از عقد قرارداد و بدون معطلی جلوی سفارت می باشد.

۵- برای عزیزانی که قبلا ریجکت شدند  امکان دریافت ویزا وجود دارد به شرط آن که ۶ ماه از تاریخ آن گذشته باشد.

۶- برای کلیه ویزاهای مالتی پل ۶ ماه به بالا، مسافر نصف زمان ویزا را میتوانید در حوزه شینگن تردد کند.

مثلا: شما وقتی ویزای شینگن ۱ ساله دریافت میکنید حداکثر ۱۸۰ روز را به دفعات در حوزه شینگن حضور داشته باشید.

در صورتی هم که شرایط زیر را برای گرفتن ویزای بلند مدت شینگن ندارید، جهت راهنمایی با ما تماس حاصل فرمائید.

 ویزای شینگن ۱۴ روزه تضمینی

ویزای بلند مدت شینگن  ویزای شینگن بلند مدت مالتی پل

کشور فرانسه
اعتبار ویزا ۱۴ روز
هزینه ۱۰۵۰ یورو برای هر نفر
زمان اخذ ویزا ۵۰ الی ۷۰ روز پس از عقد قرارداد
مدارک لازم مدارک شغلی – مانده حساب بالای ۸۰ میلیون – گردش حساب مناسب – سابقه بيمه ٧ سال به بالا
ضمانت بازگشت ۱۰ میلیون تومان به صورت ضمانت نامه بانکی (مبلغ در حساب شما بلوکه می شود)
نوع ویزا تضمینی (قرارداد رسمی با ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم دریافت ویزا، عقد خواهد شد)

 ویزای شینگن بلند مدت  ویزای شینگن بلند مدت مالتی پل

کشور یونان
اعتبار ویزا ۱۴ روز
هزینه ۲۵۰۰ یورو برای هر نفر
زمان اخذ ویزا ۳۵ الی ۶۰ روز پس از عقد قرارداد
مدارک لازم مدارک شغلی – مانده حساب بالای ۵۰ میلیون – گردش حساب مناسب
ضمانت بازگشت ۳۵ میلیون تومان به صورت ضمانت نامه بانکی (مبلغ در حساب شما بلوکه می شود)
نوع ویزا تضمینی (قرارداد رسمی با ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم دریافت ویزا، عقد خواهد شد)


ویزای شینگن بلند مدت مالتی پل تضمینی از ۶ ماه تا ۴ سال

ویزای مولتی  ویزای شینگن بلند مدت مالتی پل

کشور پرتغال
اعتبار ویزا ویزای ۶ ماهه مالتی پل شینگن
هزینه در حال حاضر امكان پذير نيست
زمان اخذ ویزا ۳۵ الی ۴۰ روز پس از عقد قرارداد
مدارک لازم سند ملکی – مدارک شغلی – مانده حساب بالای ۱۰۰ میلیون – گردش حساب مناسب
ضمانت بازگشت ۵۰ الی ۸۰ میلیون تومان بسته به تشخیص سفارت و به صورت ضمانت نامه بانکی (مبلغ در حساب شما بلوکه می شود)
نوع ویزا تضمینی (قرارداد رسمی با ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم دریافت ویزا، عقد خواهد شد)
توضیحات ویزا به همراه ۴ شب اقامت در هتل می باشد

 ویزای مولتی  ویزای شینگن بلند مدت مالتی پل

کشور پرتغال
اعتبار ویزا ویزای ۱ ساله مالتی پل شینگن
هزینه در حال حاضر امكان پذير نيست
زمان اخذ ویزا ۴۵ الی ۶۰ روز پس از عقد قرارداد
مدارک لازم سند ملکی – سابقه بیمه تامین اجتماعی – مدارک شغلی – مانده حساب بالای ۱۲۰ میلیون – گردش حساب مناسب
ضمانت بازگشت ۵۰ الی ۸۰ میلیون تومان بسته به تشخیص سفارت و به صورت ضمانت نامه بانکی (مبلغ در حساب شما بلوکه می شود)
نوع ویزا تضمینی (قرارداد رسمی با ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم دریافت ویزا، عقد خواهد شد)
توضیحات ویزا به همراه ۴ شب اقامت در هتل می باشد

 ویزای شینگن بلند مدت  ویزای شینگن بلند مدت مالتی پل

کشور یونان
اعتبار ویزا ویزای ۱ ساله مالتی پل شینگن
هزینه ۵۵۰۰ یورو برای هر نفر
زمان اخذ ویزا ۴۵ روز پس از عقد قرارداد
مدارک لازم سند ملکی – مدارک شغلی – مانده حساب بالای ۱۰۰ میلیون – گردش حساب مناسب
ضمانت بازگشت ندارد
نوع ویزا تضمینی (قرارداد رسمی با ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم دریافت ویزا، عقد خواهد شد)

 ویزای مولتی  ویزای شینگن بلند مدت مالتی پل

کشور پرتغال
اعتبار ویزا ویزای ۲ ساله مالتی پل شینگن
هزینه در حال حاضر امكان پذير نيست
زمان اخذ ویزا ۴۵ روز پس از عقد قرارداد
مدارک لازم سند ملکی – سابقه بیمه تامین اجتماعی – مدارک شغلی – مانده حساب بالای ۱۲۰ میلیون – گردش حساب مناسب
ضمانت بازگشت ندارد
نوع ویزا تضمینی (قرارداد رسمی با ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم دریافت ویزا، عقد خواهد شد)
توضیحات ویزا به همراه ۴ شب اقامت در هتل می باشد

 ویزای شینگن بلند مدت  ویزای شینگن بلند مدت مالتی پل

کشور یونان
اعتبار ویزا ویزای ۲ ساله مالتی پل شینگن
هزینه ۶۵۰۰ یورو برای هر نفر
زمان اخذ ویزا ۴۵ روز پس از عقد قرارداد
مدارک لازم سند ملکی – مدارک شغلی – مانده حساب بالای ۱۲۰ میلیون – گردش حساب مناسب
ضمانت بازگشت ندارد
نوع ویزا تضمینی (قرارداد رسمی با ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم دریافت ویزا، عقد خواهد شد)

 ویزای شینگن بلند مدت  ویزای شینگن بلند مدت مالتی پل

کشور یونان
اعتبار ویزا ویزای ۳ ساله مالتی پل شینگن
هزینه ۹۵۰۰ یورو برای هر نفر
زمان اخذ ویزا ۴۵ روز پس از عقد قرارداد
مدارک لازم سند ملکی – مدارک شغلی – مانده حساب بالای ۱۳۰ میلیون – گردش حساب مناسب
ضمانت بازگشت ندارد
نوع ویزا تضمینی (قرارداد رسمی با ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم دریافت ویزا، عقد خواهد شد)

 ویزای شینگن بلند مدت  ویزای شینگن بلند مدت مالتی پل

کشور یونان
اعتبار ویزا ویزای ۴ ساله مالتی پل شینگن
هزینه ۱۲۰۰۰ یورو برای هر نفر
زمان اخذ ویزا ۴۵ روز پس از عقد قرارداد
مدارک لازم سند ملکی – مدارک شغلی – مانده حساب بالای ۱۵۰ میلیون – گردش حساب مناسب
ضمانت بازگشت ندارد
نوع ویزا تضمینی (قرارداد رسمی با ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم دریافت ویزا، عقد خواهد شد)

ویزای شینگن بلند مدت مالتی پل

ویزای شینگن بلند مدت مالتی پل 

در صورتی هم که شرایط زیر را برای گرفتن ویزای بلند مدت شینگن ندارید، جهت راهنمایی با ما تماس حاصل فرمائید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *