ویزای تضمینی آمریکا

ویزای تضمینی آمریکا

ویزای تضمینی آمریکا

ویزای تضمینی آمریکا  ویزای تضمینی آمریکا

ویزای تضمینی آمریکا

اخذ ویزای توریستی آمریکا

برای اخذ ویزای توریستی آمریکا ( بصورت خانوادگی و انفرادی) با ما تماس حاصل نمایید.

*با ما تماس بگیرید :  ۰۹۱۲۴۰۴۵۸۲۷   سیاوش *

*با ما تماس بگیرید :  ۰۹۱۲۴۴۳۴۵۵۹   سینا     *

برای دریافت وقت سفارت با شماره زیر تماس حاصل نمایید

  *   ۰۹۱۹۹۰۸۴۲۳۲    احــــــــسان     *

برای اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمایید

ویزای تضمینی آمریکا

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا توریستی

حال این سوال مطرح می شود که مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا چه مدارکی هستند؟

فرد می بایست با مدارکی نظیر :

مدارک شناسایی مورد نیاز فرد نظیر پاسپورت

شناسنامه و ترجمه های آن ها

نامه های بانکی

اسناد مالکیت منزل یا زمین

نامه های کاری فرد که نشان از اشتغال به کار وی در موقعیت خاص شغلی را دارد

نامه اشتغال متقاضی به تحصیل در دانشگاه های ایران شانس خود را جهت اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا، افزایش دهند.

شانس اخذ اقامت توریستی آمریکا

گفتنی است شانس اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا برای افرادی که به همراه خانواده خود جهت اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا اقدام می نمایند پایین تر از افرادی است که به صورت انفرادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا اقدام می نمایند. بطور مثال در صورت احراز شرایط فوق الذکر مثل نامه حساب بانکی ،اسناد ملکی و دیگر مدارک مورد نیاز، اگر در یک خانواده ۴ نفره پدر یا مادر خانواده به صورت انفرادی اقدام به دریافت ویزای توریستی آمریکا نمایند، شانس زیادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا خواهند داشت ولیکن اگر همه خانواده جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا به صورت همزمان اقدام نمایند، همه افراد از شانس کمتری در اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا برخوردار خواهند بود.

پارامتر دیگری که می تواند شانس افراد را در جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا افزایش دهد، حضور یک فرد از اقوام درجه اول فرد( نظیر پدر، مادر، برادر، خواهر و ….) در کشور آمریکا است.

بدین صورت که اگر یکی از اقوام فرد، دعوت نامه ای جهت بازدید وی از ایشان، برای فرد متقاضی ارسال نماید، شانس اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا برای فرد، افزایش می یابد.

گفتنی است ویزاهای توریستی در کشور آمریکا همانندکشور انگلستان می باشد و نسبتا شرایط یکسانی را دارا می باشند.

ویزاهای توریستی در اقصی نقاط دنیا بصورت ویزاهای تک وروده (Single entry) و یا ویزاهای چند وروده (Multiple) به افراد متقاضی اختصاص می یابند. در سال های اخیر کشور آمریکا، ویزاهای توریستی خود را بصورت ویزاهای چند وروده به متقاضیان ورود به خاک کشور آمریکا از طریق ویزای توریستی ارائه می دهد.

شرایط اقامت آمریکا پس از ورود با ویزا توریستی

مهم ترین سوال بسیاری از افراد که جهت اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا اقدام می نمایند، این مطلب است که آیا فرد ، پس از ورود به کشور آمریکا، می توانند در کشور آمریکا اقامت دائم را اخذ نمایند؟

شینگن ویزا با سال ها تجربه درخشان خود در امور مربوط به اقامت اروپا و اخذ انواع ویزا در بسیاری از کشورهای دنیا، سوال فوق را این گونه پاسخ خواهد داد.

افراد می توانند با ورود به کشور آمریکا در چند حالت ذیل، شرایط اخذ اقامت آمریکا را پس از ورود به کشور آمریکا فراهم نمایند.

اول اینکه فرد در مدت حضور خود در آمریکا، بتواند یک فرصت شغلی و یا یک زمینه کارآفرینی را جهت اخذ اقامت آمریکا فراهم آورد تا پس از بازگشت از آمریکا بتواند برای انواع دیگر ویزا نظیر ویزای کار و یا اخذ اقامت کارآفرینی اقدام نماید.

روش دومی که افراد در راستای اخذ اقامت آمریکا پس از ورود به کشور آمریکا اتخاذ نمایند، اقدام جهت اخذ اقامت از طریق انواع پناهندگی می باشد که البته مشاوران شینگن ویزا در این زمینه هیچ فعالیتی را صورت نمی دهند.

کشور آمریکا

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *