ویزای آمریکا

ویزای آمریکا

ویزای تضمینی آمریکا

ویزای آمریکا

ویزای آمریکا

 

۱- در صورتی که قصد سفر به آمریکا را دارید (حتی اگر قبلا ریجکت شدید) می توانید از طریق ما برای گرفتن ویزای تضمینی آمریکا اقدام کنید.

مانند سایر ویزاهایی که توسط ما اخذ می گردند، ویزای توریستی آمریکا برای شما به صورت کاملا تضمینی دریافت می گردد.

پروسه دریافت ویزای شما از زمان شروع تا زمان تائیدیه سفارت، حد اکثر ۲ ماه طول خواهد کشید.


۲- برای عزیزانی که مدارکشان کامل است و میخواهند با هزینه کمتری ویزا آمریکا دریافت کنند

الف) افرادی که اصلا ویزای شینگن نداشته اند :

دریافت ۲ویزای شینگن و سفر به اروپا   و در سفر دوم اقدام برای ویزای آمریکا  هزینه ویزا ۱۰/۰۰۰ یورو

ب) افرادی کهیکویزای شینگن داشته اند :

دریافت ویزای شینگن و سفر به اروپا   و  اقدام برای ویزای آمریکا  هزینه ویزا ۸/۰۰۰ یورو

ج) افرادی که چند ویزای شینگن داشته اند :

دریافت ویزای شینگن و سفر به اروپا   و  اقدام برای ویزای آمریکا  هزینه ویزا ۷/۰۰۰ یورو


برای استعلام قیمت این نوع ویزا لطفا با شماره  ۰۹۱۲۴۰۴۵۸۲۷ – ۰۹۱۲۴۴۳۴۵۵۹ و یا از طریق  Telegram

باشماره ۰۹۱۲۴۰۴۵۸۲۷ تماس حاصل فرمائید.

 

دسته بندی های روادید غیر مهاجرتی
روادید بازدید – روادید “بازدید” روادید غیر مهاجرتی برای افرادی است که مایلند به طور موقت برای انجام تجارت (B-1)، برای گردش (تعطیلات، تفریح)، بازدید از خانواده یا دوستان، یا معالجات پزشکی (B-2) ، یا ترکیبی از این دو (B-1/B-2) به ایالات متحده بیایند. سفر با روادید بازدید تجاری (B-1) معمولاً شامل فعالیت هایی مثل سفر برای مشاوره با همکاران تجاری، برای شرکت در گردهمایی های علمی، تحصیلی، حرفه ای یا تجاری، نمایشگاه تجاری، یا کنفرانس در تاریخ های مشخص یا برای مذاکره در مورد یک قرار داد است. (این فهرست کامل از این گونه فعالیت ها نیست.) روادید بازدید به شما اجازۀ ادامۀ تحصیل یا کار در ایالات متحده را نمی دهد.
روادید دانشجویی – اگر برای ادامۀ تحصیل که به گرفتن مدرک یا گواهی نامه بیانجامد قصد سفر دارید، روادید دانشجویی (F)، یا روادید دانشجویی (M) برای مطالعات حرفه ای یا غیر آکادمیک خاص در ایالات متحده مورد نیاز است. قبل از ارائۀ درخواست به سفارت یا کنسول گری ایالات متحده برای اخذ روادید دانشجویی F یا M، باید ابتدا از دانشکده ای پذیرش بگیرید. دانشکده ها به دانشجویانی که پذیرش گرفته اند فرم I-20 را می دهند تا همراه درخواست صدور روادید آن را ارائه کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر به تارنمای تحصیلات ایالات متحده آمریکا تحت “منابع اصلی” در سمت راست مراجعه کنید.
سایر روادیدها – اهداف مسافرتی مختلف نیاز به انواع مختلفی از روادید دارند. برای مثال، اگر شما به منظور شرکت در یک برنامۀ مبادلۀ مورد تأیید عازم سفر هستید به روادید مبادلۀ بازدید کنندگان (J) نیاز دارید. مبادلۀ بازدید کنندگان باید قبل از ارائۀ درخواست مورد پذیرش برنامۀ مبادله ای قرار گیرد. این برنامه یک فرم DS-2019 برای ارائه آن همراه با درخواست صدور روادید برای شما صادر می کند.
برای کار به طور موقت، حضور به عنوان هنرمند همراه با دریافت دستمزد یا کار به عنوان ورزشکار حرفه ای یا بازیگر در ایالات متحده، شما به روادید کار موقت (H,L,O,P,Q or R)هر کدام که مناسب باشند، نیاز دارید. قبل از این که درخواست صدور روادید خود را ارائه دهید، کارفرمایان آیندۀ شما در ایالات متحده باید فرم در خواست I-129 را برای شما پر کرده باشند، که باید به تأیید خدمات شهروندی و مهاجرتی (USCIS) رسیده باشد.
اطلاعات در مورد انواع روادید غیر مهاجرتی را می توانید در تارنمای (TSG) به نشانی Travel.state.gov و در تارنمای سفارت یا کنسولگری ایالات متحده تحت “منابع اصلی” مرور کنید.

وقت سفارت