مدارک مورد نیاز ویزای شینگن

 مدارک مورد نیاز ویزای شینگن

 

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن

پاسپورت قدیمی ( در صورت وجود )

اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار و کپی آن

دوقطعه عکس ۳ در ۴ رنگی تمام رخ با زمینه روشن

پرینت گردش سه ماهه آخرحساب بانکی و موجودی بالای ۴۰۰ میلیون ریال که توسط بانک مهر و امضا شده باشد

سند ملکی به نام شخص متقاضی و برای خانم های خانه دار کپی سند مالکیت و مدارک شغلی همسر

مدارک شغلی شامل یکی از این موارد : لیست پرداخت حق بیمه و یا کارت پرسلنی وزراتخانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی برای شاغلین دولتی. گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت،تاریخ استخدام،میزان در آمد و زمینه فعالیت شرکت(در صورتی که شرکت خصوصی باشد لیست بیمه که نام مسافر در آن ذکر شده باشد.)کپی روزنامه رسمی ، اساسنامه ، جواز کسب ، پروانه مطب ، کارت نظام پزشکی(در صورت وجود هر کدام از موارد)

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن

 

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن  مدارک مورد نیاز ویزای شینگن Schengen visa requirements

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن

 

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن

اگرچه شما ویزای ورود به سرزمین کشورهای شنگن را دریافت نموده اید اما این ویزای شینگن تضمینی برای ورود صد درصد شما به خاک این کشورها نمیباشد. مقاماتی که امر نظارت بر مرزهای حوزه شنگن را عهده دار هستند ، موارد زیر را نیز کنترل خواهند نمود :

· آیا شما دارای مدرکی معتبر برای عبور از مرز بوده و اینکه همراه این مدرک ، ویزا میباشد ؛مدارک مورد نیاز ویزای شینگن

· اینکه از حداکثر مدت اقامت مجاز در خاک کشورهای شنگن تخطی نکرده باشند که مدت آن ۳ ماه در یک برهه زمانی ۶ ماهه میباشد ** ؛

· مبدأ و مقصد حرکت و نیز هدف اقامت و در صورت نیاز ، مدارک مرتبط و اثبات کننده این امر .

توصیه میشود هنگام ورود به هر یک از مبادی ورودی کمرگی شینگن ، مدارک زیر در دسترستان باشد :

· مدرک سفر، ممهور به وبزای معتبر ؛  مدارک معتبر بیان کننده موضوع و شرایط اقامت شما در محدوده کشورهای شنگن (دعوت نامه ، رزرو هتل ، سکونت نزد اهالی) ؛ ·مدارک معتبر بیانگر اینکه برای منظور و مدت اقامت خود دارای منابع مالی کافی میباشید (پول نقد ، چک های مسافرتی ، کارت های اعتباری ، تعهد تقبل هزینه ها)

. از ورود شما به محدوده کشورهای شنگن ممانعت خواهد شد ، اگر : · فاقد مدرک سفر معتبر باشید ؛ · فاقد ویزای معتبر باشید ؛ · قادر به ارائه مدارک اثبات کننده منظور و شرایط اقامتتان نباشید ؛ · قادر با ارائه مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی مرتبط با مدت و نوع اقامت مورد نظر، نباشید؛ · در یک برهه زمانی ۶ ماهه ، ۳ ماه در خاک کشورهای شنگن سپری نموده باشید.

کشورهایی که نیاز به ویزای شینگن دارند:مدارک مورد نیاز ویزای شینگن

* شامل: آلمان – اطریش – بلژیک – دانمارک – اسپانیا – استونی – فنلاند – فرانسه – یونان – مجارستان – ایسلند – ایتالیا – لتونی – لیتوانی – لوکزامبورگ – مالت – نروژ – هلند – لهستان – پرتغال – جمهوری چک – سلوواکی – سلوونی – سوئد و سوئیس.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *