اخذ ویزا شنگن

اخذ ویزا شنگن

اخذ ویزا شنگن

اخذ ویزا شنگن

, اخذ ویزا شنگن, اخذ ویزا شینگن تضمینی, اخذ ویزا شنگن تضمینی, اخذ ويزا شينگن, اخذ ویزای دانشجویی شنگن, اخذ فوری ویزای شینگن, مدارک لازم جهت اخذ ویزا شینگن, اخذ ویزای شینگن, اخذ ویزای شنگن آلمان, اخذ ويزای شنگن

اخذ ویزا شنگن  اخذ ویزا شنگن VISSA

اخذ ویزا شنگن

 

برای دریافت اخذ ویزا شنگن با شماره های :

*با ما تماس بگیرید :  ۰۹۱۲۴۰۴۵۸۲۷   سیاوش *

*با ما تماس بگیرید :  ۰۹۱۲۴۴۳۴۵۵۹   سینا     *

برای دریافت وقت سفارت با شماره زیر تماس حاصل نمایید

  *   ۰۹۱۹۹۰۸۴۲۳۲    احــــــــسان     *

اخذ ویزا شنگن|اخذ ویزای شنگن|اخذ ویزای شینگن|اخذ ویزا شنگن

اخذ ویزا شنگن

اخذ ویزا شنگن

 

شینگن (شنگن) چیست؟

اخذ ویزا شنگن
معاهده شینگن یک قرارداد است که در سال ۱۹۸۵ بین چند کشور امضا شد؛ با این معاهده، ورود ساکنین کشورهای اروپایی بدون ویزا به این کشورها آزاد شد تا مشکلات رفت و آمد بین مرزی برای آن‎ها کم شود.
بنابراین ویزای شینگن برای کسانی است که ساکن یا اتباع کشورهای محدوده شینگن نیستند و می‎خواهند به این محدوده وارد شوند.
کشورهای عضو شینگن ۲۶ کشورند: آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، لیتوانی، لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوانی، چک، ایسلند، مالت، یونان، لیختن اشتاین و سوئیس.
البته ساکنین و اتباع کشورهای قاره آمریکا (غیر از چند کشور معدود مثل کلمبیا، پرو، بولیوی و…) و ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن،کره جنوبی و مالزی نیازی به گرفتن ویزای شینگن ندارند و می‎توانند به مدت حداکثر ۹۰ روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند.

با راه‎اندازی سیستم «وی آی اس» در یازدهم مهر ماه ۱۳۹۱ قوانین گرفتن ویزا و ورود به شینگن یکپارچه‎تر شد.
VIS سامانه اطلاعات ویزای کشورهای عضو شینگن است؛ اطلاعات جامع ویزاها در این سیستم ثبت می‎شود و در مرزهای ورودی شینگن در اختیار مقامات مرزی قرار می‎گیرد.
چهار نوع ویزای شینگن صادر می‎شود که اکثر ویزای مورد درخواست ایرانی‎ها، ویزای توریستی و نوع C آن است. ویزای نوع A ویزای ترانزیت است؛ یعنی مسافر نمی‎تواند از فرودگاه خارج شود، فقط می‎تواند در یکی از فرودگاه‎های شینگن پرواز خود را عوض کند و به کشوری در خارج از شینگن برود. ویزای نوع B ویزای عبور است؛ یعنی مسافر می‎تواند از فرودگاه خارج شود و از شینگن به عنوان منطقه عبوری استفاده کند تا از طریق زمینی خود را به کشوری در خارج از محدوده شینگن برساند. ویزای نوع D ویزای بلندمدت است که معمولا تاجران و بازرگانان از آن استفاده می‎کنند تا بتوانند در طی سال چندین بار به شینگن وارد و از آن خارج شوند.

اخذ ویزا شنگن

مراحل دریافت اخذ ویزای شنگن :

تعیین وقت سفارت و مصاحبه
بهتر است قبل از آماده کردن مدارک برای تعیین وقت سفارت اقدام کنید. درخواست تعیین وقت با توجه به سفارت کشور مورد نظر، به صورت حضوری، تلفنی یا اینترنتی به مسافر داده می‎شود. سفارت معمولا وقت عادی به مسافر می‎دهد، بنابراین بهتر است از ۲ ماه قبل سفر برای تعیین وقت اقدام کنید. در شرایط خیلی خاص پزشکی و … با صلاحدید خود سفارت، وقت فوری هم داده می‌شود. بعد از تعیین وقت مسافر یک روز برای مصاحبه و ارائه مدارک در سفارت حاضر می‎شود.
مطمئن‎ترین و ارزان‌ترین راه این است که مسافر شخصا برای تعیین وقت اقدام کند.
سوال‎های مصاحبه سفارت معمولا سوال‎هایی کلی در مورد خود شخص و دلایل سفر خواهد بود. عکس و اثر ده انگشت مسافر هم در زمان مصاحبه برای ثبت در سیستم VIS گرفته می‎شود.

مدارک مورد نیاز برای درخواست روادید ویزای شنگن
مدارک مورد نیاز برای همه کشورهای عضو شینگن شبیه به هم است؛ فقط در جزئیات کمی متفاوت است.
مدارکی که باید در روز مصاحبه همراه داشته باشید موارد زیر است:

  • فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا شنگن؛
    اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست روادید آن کشور است که باید از سفارت مربوطه به صورت حضوری یا اینترنتی دریافت شود. این فرم را باید به همراه مدارک مورد نیاز دیگر در زمان مصاحبه ارائه دهید.
    توجه: هرچند که این کشورها عضو شینگن هستند و ویزای همه‎شان ویزای شینگن محسوب می‌شود، اما فرم درخواست برای هر کشوری متفاوت است، بنابراین مثلا برای درخواست ویزای آلمان نباید به سفارت فرانسه مراجعه کرد.
  • شناسنامه ایرانی؛
    ترجمه‌ی رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات باید حتماً موجود باشد.
  • گذرنامه؛
    اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست روادید باشد.

    کپی گذرنامه را تنها از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.
  • سه قطعه عکس رنگی؛
    در صورتی که عکس همراهان در گذرنامه‌ی متقاضی باشد، باید برای همراهان نیز دو قطعه عکس در مدارک در نظر بگیرید.
    ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، جدید که کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، در ابعاد ۶ در ۴ باشد.
    طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

    اسناد رسمی شغلی و منابع مالی؛
  • گواهی اشتغال به کار که روی سربرگ رسمی محل کار، با امضای مدیر عامل و ذکر سمت شغلی، حقوق ماهانه و مدت زمان اشتغال به کار باشد.
    لازم است که این مدارک به همراه ترجمه‌شان به سفارت ارائه داده شوند.
  • پرینت حساب بانکی؛ گردش سه ماه آخر و مانده حساب که روی سربرگ انگلیسی بانک و مهر شده باشد.
  • در صورت داشتن بیمه کاری، سوابق سه ماه آخر قبل درخواست ویزا
  • در صورت داشتن سند ملکی به نام شخص درخواست کننده؛ اصل و ترجمه‌ سند که اصل سند هنگام تحویل بقیه مدارک به مسافر بازگردانده خواهد شد.
  • بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد
    توجه: برای رزرو بلیط هواپیما لازم نیست هزینه‌ای پرداخت ‎شود.
  • بیمه مسافرتی؛
    برای کل مدت زمان سفر که باید حداقل هزینه ۳۰ هزار یورو را برای هر مسافر پوشش دهد.متقاضیان روادید باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور مقصد داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در کشور مقصد هم می‌تواند بیمه‌ی مسافرتی را از یک شرکت بیمه در آن کشور بگیرد.
  • برگه تائیدیه رزرواسیون هتل(واچر)؛ برای کل مدت اقامت و مطابق با تاریخ بلیط رفت و برگشت.
    این رزروها صرفا برای ارائه به سفارت است و تنها هزینه‌ای جزئی برای انجام رزرواسیون دارند.
  • دعوت‌نامه؛اصل دعوت‌نامه که شخص دعوت‎کننده از کشور مقصد برای مسافر فرستاده.
    اگر دعوت‎نامه داشته باشید نیازی به برگه رزرواسیون هتل نخواهید داشت.
    مدارک مورد نیاز ممکن است گاهی با توجه به شرایط فرد و کشور صادرکننده ویزا متفاوت باشد که در این صورت بهتر است به بخش ویزای توریستی مربوط به همان کشور مراجعه کنید.توجه: مدارک ترجمه شده، نیاز به مهر دادگستری دارند که معمولاً دارالترجمه‌ها خودشان پس از ترجمه مدارک، برای گرفتن این مهر اقدام می‌کنند. مدت و هزینه صدور ویزا
    بررسی اولیه‌ مدارک برای صدور روادید معمولا از دو تا سه هفته به طول می‌انجامد. ممکن است روادید زودتر صادر شوند یا تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص خواهد شد که شما واجد دریافت روادید هستید یا خیر.
    قیمت صدور ویزای شینگن ۶۰ یورو است که در زمان درخواست به صورت نقد در محل پرداخت می‎شود.
    کودکان زیر ۶ سال هزینه کنسولی ندارند و هزینه برای کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال ۳۵ یورو است.مدت اعتبار ویزا
    مدت اعتبار ویزا تا ۹۰ روز در یک مدت شش ماهه است. یک ویزای شینگن دو تاریخ مشخص دارد؛ یکی تاریخ اعتبار ویزا و یکی تعداد روزهای مجاز ویزا که حداکثر ۹۰ روز است. برای ورود شما به محدوده لازم است هر دو تاریخ معتبر باشند. یک کد هم برای مشخص کردن تعداد دفعه‎های مجاز ورود شما به محدوده شینگن است که می‎تواند از یک تا نامحدود باشد.
    مدت تاریخ اعتبار ویزا برای کسانی که اولین بار ویزای شینگن درخواست می‎کنند، معمولا ۱۵ روز است و با درخواستشان برای اقامت بیش از ۱۵ روز موافقت نخواهد شد مگر اینکه دلیل موجهی برای اقامت طولانی‎تر ارائه دهند.
    توضیحات بیشتر:
    – برای دریافت ویزای شنگن برای کسانی مثل زنان خانه‎دار یا فرزندان که تحت تکفل‎اند، گواهی اشتغال به کار و شرح صورت‎حساب بانکی (با تاریخ گشایش حساب) مربوط به همسر یا پدر الزامی‌ است.
    – کد تعداد دفعه‎های مجاز ورود تعیین می‎کند با این ویزا چند بار می‎توانید به محدوده شینگن وارد شوید. کد ۱ (سینگل) یعنی اینکه پس از یک بار ورود و خروجتان از شینگن، ویزای شما بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد. به همین ترتیب کد نامحدود (مالتیپل) به معنی ورود نامحدود به محدوده شینگن است و شما می‎توانید در مدت اعتبار ویزا و تعداد روزهای مجاز مشخص در ویزای‎تان به شنگن وارد و از آن خارج شوید.- اولین ورودتان به مرزهای شینگن باید از همان کشوری باشد که در فرم تقاضای خود اعلام کرده و بر اساس آن ویزا گرفته‎اید. تغییر مسیر ورودی می‎تواند در مرزهای شینگن مشکل ایجاد کند و در بدترین حالت ممکن است ویزا را باطل کنند و دارنده ویزا را به کشور مبدا بفرستند.
    مثلا اگر شما ویزای شینگن خود را از یونان گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید، مقامات مرزی در فرانسه می‎توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شینگن اخراج کنند.- بعد از ورود به محدوده شینگن عملا می‎توانید به همه کشورهای آن مسافرت کنید چرا که کنترل مرزی بین کشورهای شینگن وجود ندارد.
    – داشتن ویزای شینگن لزوما به معنی تضمین ورود شما به محدوده نیست. مقررات گفته‎شده چهارچوب کلی است و مقامات مرزی هر کشوری مجازند تا با توجه به وضعیت ویژه هر مسافر به او اجازه ورود بدهند و یا از ورودش به محدوده شینگن جلوگیری کنند.- افرادی که ویزای شینگن در گذرنامه‌ی خود دارند، شانس بیشتری برای اخذ ویزای دوباره خواهند داشت.
  • اخذ ویزا شنگن
  • اخذ ویزا شنگن|اخذ ویزای شنگن|اخذ ویزای شینگن|اخذ ویزا شنگن
  • اخذ ویزا شنگن
  • , اخذ ویزا شنگن, اخذ ویزا شینگن تضمینی, اخذ ویزا شنگن تضمینی, اخذ ويزا شينگن, اخذ ویزای دانشجویی شنگن, اخذ فوری ویزای شینگن, مدارک لازم جهت اخذ ویزا شینگن, اخذ ویزای شینگن, اخذ ویزای شنگن آلمان, اخذ ويزای شنگن
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *